![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhImvMFvr7jK9gRElFXsOqytVJjcfJO06QYoU2-YTkowhWgrjtmX04YLYe6oU4rJw1S6zvWyYx4INqTltm2WM0UyFcQiZFeWXz734wMEbgHKHTUaLcvwfZBklu6dNEYRug8pkbW9hRQExo/s1600/2.jpg)
Bahan-bahan
2 cawan tepung gandum
2 cawan air@ susu segar@santan cair
1 biji telur
1 sk garam
pewarna kuning
Cara-cara:
- Blend semua bahan sebati. Pastikan tiada tepung yang berketul2 yang boleh membuatkan acuan tersumbat.
- Panaskan kuali dan lengserkan sedikit minyak.
- Cedukkan adunan dan masukkan ke dalam acuan dan tebarkan di atas kuali.
- Biarkan seminit hingga roti jala masak. Angkat dan lipat@gulung ikut suka.
No comments:
Post a Comment